Home > Blog

Blog

Het Sprekersalfabet

Het Sprekersalfabet

Wat kan je doen om veel effectiever te zijn in presentaties? Hoe kan je voorkomen dat er zoveel verloren gaat van wat je zegt? Wat kan je doen om je boodschap krachtig over te brengen en meer impact te maken?

In het zogenaamde ‘Alfabet’ van De Spreekkamer hebben we belangrijke aandachtspunten en tips voor je op een rij gezet. Na het doornemen en toepassen van het sprekersalfabet zal je gemakkelijker kunnen overtuigen. Je zal bovendien sneller en effectiever het vertrouwen van de ander winnen. In dit artikel vind je een voorproefje van verschillende letters.

In dit artikel vind je een voorproefje en de inhoudsopgave van het sprekersalfabet.

Lees meer
Wees eens 8 uur MAD!

Wees eens 8 uur MAD!

Wat heeft een dag je helemaal leplazerus werken te maken met creativiteit? Wat heeft een dag heel veel actiepunten van je lijst wegwerken te maken met inspiratie? Creëer af en toe een zogenaamde ‘Massive Action Day’.

Lees meer
RawMenTrails 2020

RawMenTrails 2020

Eind september is de volgende RawMenTrail gepland naar Oostenrijk. Juist door de wisseling naar de herfst, is deze trail onvoorspelbaar en avontuurlijk. De ervaring leert echter dat we vaak mooie heerlijke zonnige dagen hebben tijdens de wandelingen en avonden in de bergen.

Lees meer
De uitdagingen van een team

De uitdagingen van een team

In onze teamcoaching en teamprogramma’s zijn de uitdagingen vaak vergelijkbaar: het ontbreken van een duidelijke focus, het verbeteren van de communicatie onderling, het jezelf kwetsbaar durven opstellen naar elkaar. Als begeleider van een team is het onze…

Lees meer

Categorieën blogs