DE TEAM KAMER

Ruimte voor verbinding binnen je team

Teamontwikkeling, verbinding, teamgeest en leiderschap.

 

Programma’s en trainingen waarin we focus houden op het versterken van de duurzame verbinding, teamkracht en het verbeteren van resultaten met het team. En altijd in relatie met het persoonlijk leiderschap van ieder individu, de teamdoelstellingen en de organisatie. 

Ieder team is uniek, waardoor versterken, opleiden en begeleiden van teams altijd maatwerk is.

Onze mensen

Met hart en ziel samen met onze expertise, helpen wij jouw team groeien. Jullie ambitie verwerken we in onze bijzondere programma’s.

Op maat programma

Voor teams die willen groeien

Versterk effectieve samenwerking, gedeeld leiderschap, talentontwikkeling en resultaat. Ontdek de kracht van diversiteit en de mentale veerkracht van je team. Maak verbinding tussen leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Zij gaan hand in hand en versterken elkaar!

Expeditie

Teamexpeditie

Een unieke, avontuurlijke, confronterende en onthullende expeditie met je team of organisatie. Mogelijk in een light, normal en extreme versie. Leg de basis voor goede open communicatie, duurzame reflectie op het eigen handelen en persoonlijke valkuilen en rollen binnen het team.

Teamspecial

RawTeamTrail

Met je team in de bergen! Wij zijn trots op dit unieke concept. Vanuit de RawMenTrails, welke wij al jaren organiseren, zijn onze teamtrails ontstaan teams van max 8 personen. Tijd, ruimte en aandacht voor jullie als team in de bergen. Met elementen in de natuur om de teamgeest en verbinding in jullie team te versterken.

Herold Dat

Harmen van Dijk

Remco Langeler

Ruud de Smit

Gersom Smit

 

Training

TimeOut trainingskamp

Topsport naar de werkvloer. In deze Time-out workshop voor teams is topsport de basis voor teamontwikkeling. Inspiratie vanuit de topsport naar de werkvloer. Met de frisse aanpak zorgen we voor een langdurig leereffect bij teams, professionals en leidinggevenden. De workshops zijn uitdagend en tegelijk vermakelijk, óók voor niet-sporters.

Challenge

Special Forces Mission

Leiderschapsontwikkeling topteam. Ervaar hoe het is als je niet terug kunt vallen op je routines en comfort zone. Jouw team, één missie, één doel! In de leadership challenge ‘Special Forces Mission’ koppelen we persoonlijke ontwikkeling aan de door het team gewenste teamontwikkeling. Een dag op maat voor jouw team of organisatie.

Creative Challenge

Uit je patroon team!

Verleggen van grenzen! Wil je je innovatievermogen als team laten groeien en met elkaar (nog) meer open staan voor nieuwe mogelijkheden en met meer plezier betere resultaten behalen? Creativeitsontwikkeling in combinatie met avontuur. Een challenge, die jullie zowel als team en individueel uit jullie vaste patronen halen, waardoor je je grenzen verlegt.

Workshop

Ruimte voor zelfsturing

Zie je organisatie als de puzzel en alle medewerkers als de puzzelstukjes! Zonder hen is er geen organisatie. Mensen zijn je kapitaal! En mensen hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen, om het beste uit zichzelf te halen, dat is een natuurwet, die we graag benutten! In deze praktische workshop gebruiken we de metafoor van het puzzelstukje voor het samen in beeld brengen van ieders talenten en non-talenten.

Spreekshops

Ruimte voor inspiratie

Laat je als team of organisatie inspireren en boeien door één van onze sprekers die met hun verhaal weten te raken.
De bijzondere sprekers, die wij aan ons verbonden hebben, inspireren jullie door hun life changing ervaringen te delen, waardoor jullie anders tegen zaken aan kunnen kijken. Ruimte voor vernieuwing.

Meer weten over deze spreekshops?
Neem contact met ons op.

Improvisatie workshops

Positief en energiek samenwerken

Op een ludieke en leuke manier werken aan meer vertrouwen, betere communicatie,  flexibiliteit en samenwerking. De kern van het improviseren is “Ja” zeggen tegen veranderingen en flexibel kunnen schakelen in gedrag om beter aan te sluiten bij de ander. Grenzen verleggen en het durven maken van fouten.

Meer weten over deze workshops?
Neem contact met ons op.

Onze mensen

Herold Dat

Harmen van Dijk

Inge Keltjens

Remco Langeler

Ruud de Smit

Gersom Smit

Versterk samenwerking, vertrouwen, verbinding en resultaat op een unieke en krachtige manier.

Wij geloven in een duurzame aanpak die samenwerking, vertrouwen, creativiteit, zelfkennis en communicatie op een natuurlijke wijze stimuleert. Onze werkwijze gaat uit van ervaringsleren gericht op positieve groei en resultaatverbetering binnen teams.

Veranderen lukt alleen als dit van binnenuit gebeurd. Zelfkennis en teamgevoel zijn cruciale factoren voor een maximale teamprestatie. In de Teamkamer staat de ‘Ik’ daarom centraal binnen de driehoek van ik, het team en de organisatie.

De Teamkamer heeft geen deur, want onze dynamische programma’s, specials en inspiratiedagen, vinden altijd op bijzondere buitenlocaties plaats.

 

 “The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.”

Phil Jackson

Meer weten over één van onze Teamprogramma’s, de RawTeamTrail of Specials?

Wij denken graag met jullie ontwikkelvraag mee, of met de invulling van een teamdag of andere wensen en mogelijkheden?

Neem contact met ons op of vul hier het formulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

14 + 4 =

Uitgelicht: RawMenTrail Bulgarije

Individuele inschrijving in open programma

Lees meer

Blog uit De Team Kamer

Boek: Maak van je team een eenheid

‘Toen ik bij de mariniers wegging had ik geleerd wat ik moest doen om een eenheid te ontwikkelen. Als trainer noem ik dat het gebruiken van de collectieve wijsheid van de groep. Een van meest belangrijkst dingen die  je moet doen om een eenheid te krijgen, is die collectieve wijsheid van de groep gebruiken…

Lees meer

Aankomende evenementen

Bekijk welke training jou kan helpen groeien

6 oktober 2022
Informatieavond RawTeamTrail

november 2022
Special Forces Mission

Volledige programma De Team Kamer