Home > De trainers > Cynthia Streep

Cynthia Streep

Strategisch, faciliterend, onderwijskundig, aandachtig en recht door zee.
Achtergrond als bedrijfskundig econoom, accountmanager, docent-coach en adjunct directeur in het hoger onderwijs, heeft Cynthia inmiddels meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in bedrijfsleven en onderwijs. Enthousiast, kwaliteitsbewust, met oog voor mensen in combinatie met duidelijkheid, gestructureerdheid en resultaatgerichtheid.

Als adviseur en trainer kan Cynthia snel en resultaatgericht de zachte en harde kant van de uitdagingen met jullie samenbrengen. Zij kan jullie helpen daadwerkelijk gerichte stappen te zetten naar een betere en effectievere samenwerking, waardoor jullie echt verder kunnen.

Vanuit De Teamkamer en De Meesterkamer faciliteren wij gerichte sessies in kader van onderwijsvernieuwing, faciliterend leidinggeven in het HBO en veranderingen in het hoger onderwijs. Van docenten wordt in veranderingen vaak verwacht ook anders te gaan werken. Wij kunnen jullie helpen de basis daarvoor te leggen, waarbij de kwaliteit in samenhang met de druk op mensen en de organisatie in balans blijft. Juist de aandacht voor de student en de medewerker binnen de veranderingen, is bij ons uitgangspunt.

 

Trainingen van Cynthia

Op maat trajecten voor onderwijsmanagers
Workshops ‘Binden en boeien in het HBO’

december 2019 t/m mei 2020
Leergang ‘Faciliterend leidinggeven in het HBO’

Advies op maat
Begeleiden van kwaliteitstrajecten, verandering, onderwijsvernieuwing en teamontwikkeling

Het volledige programma

Blogs vanuit De Teamkamer
De driehoekjes van AJAX

De driehoekjes van AJAX

Als je de bal krijgt en je hebt de mogelijkheid om richting het doel te gaan op jouw manier, maar er zijn nog een paar obstakels te nemen, dan kan je voor je kans gaan.

De uitdagingen van een team

De uitdagingen van een team

In onze teamcoaching en teamprogramma’s zijn de uitdagingen vaak vergelijkbaar: het ontbreken van een duidelijke focus, het verbeteren van de communicatie onderling, het jezelf kwetsbaar durven opstellen naar elkaar. Als begeleider van een team is het onze…

Nieuw! Creative Team Challenge

Nieuw! Creative Team Challenge

Speciaal voor zelfsturende teams, of teams die daar naartoe ontwikkelen, bieden wij vanaf dit voorjaar CreativeTeamChallenges van een dag aan. Wil je leren en ervaren creativiteit een plek te geven binnen jullie samenwerking en processen als team? Wil je als team structureel open blijven staan voor vernieuwing naast het gericht zijn op de resultaten van alledag?

Boek: Maak van je team een eenheid

Boek: Maak van je team een eenheid

OUD-MARINIER HANS HEYDA: HEB JE DE KRACHT VAN EEN EENHEID ERVAREN, DAN WIL JE NIET MEER ANDERS.

Toen Hans Heyda na 18 jaar als officier vertrok bij het Korps Mariniers wist hij wat hij moest doen om een eenheid te ontwikkelen. Als trainer en begeleider van complexe projecten ontwikkelde hij die vaardigheden nog verder om er uiteindelijk samen met zijn zakenpartner Franke Jongsma een boek over te schrijven: ‘Maak van je team een eenheid’. Een verhaal over Mariniers, Bosnië, onvoorwaardelijk vertrouwen, de kracht van een eenheid en hoe dat in de praktijk in andere organisaties voor teams toe te passen is.