Home > De trainers > Erik op ten Berg

Erik op ten Berg

Onze doorgewinterde creatieve …….  heeft zoveel ervaring dat het hier veel te veel tekst  ……..  ervaring als facilitator van creatieve processen e

Erik is een creativity professional pur sang. Hij heeft hiermee jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en past het zelf dagelijks toe, 24/7! Erik geeft sinds jaren ’90 trainingen in innovatie, management en creatief denken en is Master of Science Degree in Creativity and Change Leadership

“Ik …….. 

Als inspirator en trainer is Erik geïnspireerd door ….

Vorig jaar heeft hij tijdens een half jaar sabbatical een heel groot deel van de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela gelopen. Dit heeft hem ….

Trainingen van Erik

Op maat trajecten
Training & facilitation Creatief Denken
Advies & ontwikkeling creatieve organisatie

mei t/m november 2019
Leergang faciliteren van creatieve processen in organisaties

Het volledige programma De Creatiekamer

Blogs De Creatiekamer
Waarom incubatietijd belangrijk is.

Waarom incubatietijd belangrijk is.

In het creatieve proces is incubatietijd een belangrijke factor. Wat is dat? En waarom is het zo belangrijk? Nadat je ideeën hebt verzonnen, kan het lonen om de ideeën eerst enkele dagen te laten bezinken en paar dagen later nog even verder te gaan.

Wees eens 8 uur MAD!

Wees eens 8 uur MAD!

Wat heeft een dag je helemaal leplazerus werken te maken met creativiteit? Wat heeft een dag heel veel actiepunten van je lijst wegwerken te maken met inspiratie? Creëer af en toe een zogenaamde ‘Massive Action Day’.

Nieuw! Creative Team Challenge

Nieuw! Creative Team Challenge

Speciaal voor zelfsturende teams, of teams die daar naartoe ontwikkelen, bieden wij vanaf dit voorjaar CreativeTeamChallenges van een dag aan. Wil je leren en ervaren creativiteit een plek te geven binnen jullie samenwerking en processen als team? Wil je als team structureel open blijven staan voor vernieuwing naast het gericht zijn op de resultaten van alledag?