Home > De trainers > Hans Heyda

Hans Heyda

Hans heeft achttien jaar lang als officier bij het Korps Mariniers gewerkt; bij uitstek de omgeving waarin het werken vanuit een eenheid als basis geldt.

Hans’ rijke loopbaan bracht hem van veel oefenen onder extreme omstandigheden in Noorwegen tot een inzet in Cambodja en Bosnië-Herzegovina. Hier deed hij in de harde praktijk onder soms levensbedreigende situaties lessen op over de kracht van het werken als eenheid. Als commandant heeft Hans met zijn eenheid gewerkt vanuit gedeeld leiderschap, terwijl hij tegelijkertijd eindverantwoordelijk bleef.

Zijn ervaringen als leider heeft hij doorgezet in zijn ontwikkeling tot trainer en coach op het gebied van leiderschap- en eenheidsontwikkeling. In de 20 jaar dat Hans dit al doet heeft hij velen geïnspireerd tot uitzonderlijke stappen in ontwikkeling en groei.

 

 

Trainingen van Hans
Blogs van De Teamkamer
De driehoekjes van AJAX

De driehoekjes van AJAX

Als je de bal krijgt en je hebt de mogelijkheid om richting het doel te gaan op jouw manier, maar er zijn nog een paar obstakels te nemen, dan kan je voor je kans gaan.

De uitdagingen van een team

De uitdagingen van een team

In onze teamcoaching en teamprogramma’s zijn de uitdagingen vaak vergelijkbaar: het ontbreken van een duidelijke focus, het verbeteren van de communicatie onderling, het jezelf kwetsbaar durven opstellen naar elkaar. Als begeleider van een team is het onze…

Nieuw! Creative Team Challenge

Nieuw! Creative Team Challenge

Speciaal voor zelfsturende teams, of teams die daar naartoe ontwikkelen, bieden wij vanaf dit voorjaar CreativeTeamChallenges van een dag aan. Wil je leren en ervaren creativiteit een plek te geven binnen jullie samenwerking en processen als team? Wil je als team structureel open blijven staan voor vernieuwing naast het gericht zijn op de resultaten van alledag?

Boek: Maak van je team een eenheid

Boek: Maak van je team een eenheid

OUD-MARINIER HANS HEYDA: HEB JE DE KRACHT VAN EEN EENHEID ERVAREN, DAN WIL JE NIET MEER ANDERS.

Toen Hans Heyda na 18 jaar als officier vertrok bij het Korps Mariniers wist hij wat hij moest doen om een eenheid te ontwikkelen. Als trainer en begeleider van complexe projecten ontwikkelde hij die vaardigheden nog verder om er uiteindelijk samen met zijn zakenpartner Franke Jongsma een boek over te schrijven: ‘Maak van je team een eenheid’. Een verhaal over Mariniers, Bosnië, onvoorwaardelijk vertrouwen, de kracht van een eenheid en hoe dat in de praktijk in andere organisaties voor teams toe te passen is.