Home > Onze mensen > Harmen van Dijk

Harmen van Dijk

Harmen gelooft dat we in het leven ontelbare mogelijkheden krijgen om te groeien en ons levensdoel te realiseren.Alles is mogelijk en iedereen kan alles wat hij of zij echt wil ook hebben als je alle barrières in jezelf kunt slechten.

Al van jongs af aan heeft Harmen een passie voor de bergen en buiten zijn. Lange tijd is het meer hobby naast werk geweest. Sinds 2014 neem hij mensen en groepen mee de natuur in om tot zichzelf te komen en te kunnen ervaren wie ze in essentie zijn. Om van daaruit hun pad naar de toekomst uit te stippelen. Harmen helpt je je ogen te openen, je naar jezelf te laten luisteren en jezelf toe te staan te ervaren wat je diep van binnen beweegt.

“Ik geloof dat jouw toekomst al is begonnen en dat jouw volgende stap helder is. Waarom?
Omdat ik het zelf heb ervaren. En ik vele anderen mensen ken die hetzelfde doen en daarmee vele anderen inspireren.”

Harmen geniet er intens van met (een groep) mensen de natuur in te trekken voor een Dreamtrail, natuurcoaching of een off site teambuilding. Het proces zijn werk laten doen en te vertrouwen op een doorbraak. Van groots en meeslepend tot klein en subtiel. Van de ruige bergen in Albanië tot de Sonse heide of de Hollandse duinen. Fysieke inspanning is onderdeel van het werk van Harmen, zijn hart licht op bij het zien van een buizerd of herten.

Harmen is in De Buitenkamer en De Teamkamer een van onze facilitators. Hij richt zich op life coaching, begeleider van mannengroepen en de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap voor professionals en iedereen die zichzelf de moeite waard vindt een gelukkig (werkzaam) leven te leiden en daarin te investeren.

RawMenTrails

Met de RAWMENTRAILS, waar Harmen één van de initiatiefnemers van is, nodig hij je uit voor een nieuw avontuur. Een avontuur in de rauwe natuur. Met een kleine groep reisgenoten die gaandeweg een groep vormt, maar waar de ruimte voor jou is. En wat voor ruimte! In de bergen waar je voelt dat je leeft door grenzen te verleggen, uit je comfortzone te stappen en steun te ervaren.

.. lees hier meer over onze RawMenTrails

 

Trails van Harmen

9 t/m 13 Mei 2019
RawMenTrail | vaste berghut
Alpen, Oostenrijk

13 t/m 20 september 2019
RawMenTrail | trektocht
Rila gebergte, Bulgarije

25 & 26 oktober 2019
Micro Trail Adventure

Verwacht mei 2020
RawTeamTrail Event

Het volledige programma De Buitenkamer

Blogs van Harmen
RawMenTrails 2020

RawMenTrails 2020

Eind september is de volgende RawMenTrail gepland naar Oostenrijk. Juist door de wisseling naar de herfst, is deze trail onvoorspelbaar en avontuurlijk. De ervaring leert echter dat we vaak mooie heerlijke zonnige dagen hebben tijdens de wandelingen en avonden in de bergen.