Home > De trainers > Inge Keltjens

Inge Keltjens

Energiek, krachtig en doelgericht. Coach en trainer, maar bovenal beroepsmotivator. Inge is binnen De Teamkamer één van onze trainers met als specialisme vertrouwen en verbinden binnen teams.
“Teams delen met elkaar voor zelfde doel”

Met een achtergrond binnen defensie en in de ambulancewereld binnen ziekenhuizen heeft zij veel ervaring in het werken in en met multidisciplinaire teams. 

Trainingen van Inge

Op maat voor teams
Teamontwikkeling | Programma’s en workshops

Op maat voor teams
RawTeamTrail
Jij en je Team

Lezingen voor teams & organisaties
‘Wat ik mezelf vaak hoor zeggen’

Alle lezingen kunnen uitgebreid worden met een keuze uit verschillende, voor jullie, relevante workshops. Ook kunnen wij als moderator dienen bij bijvoorbeeld een dialoog of teammeetings rond een lezing.

 

Het volledige programma in De Teamkamer

Blogs vanuit De Teamkamer
De driehoekjes van AJAX

De driehoekjes van AJAX

Als je de bal krijgt en je hebt de mogelijkheid om richting het doel te gaan op jouw manier, maar er zijn nog een paar obstakels te nemen, dan kan je voor je kans gaan.

De uitdagingen van een team

De uitdagingen van een team

In onze teamcoaching en teamprogramma’s zijn de uitdagingen vaak vergelijkbaar: het ontbreken van een duidelijke focus, het verbeteren van de communicatie onderling, het jezelf kwetsbaar durven opstellen naar elkaar. Als begeleider van een team is het onze…

Nieuw! Creative Team Challenge

Nieuw! Creative Team Challenge

Speciaal voor zelfsturende teams, of teams die daar naartoe ontwikkelen, bieden wij vanaf dit voorjaar CreativeTeamChallenges van een dag aan. Wil je leren en ervaren creativiteit een plek te geven binnen jullie samenwerking en processen als team? Wil je als team structureel open blijven staan voor vernieuwing naast het gericht zijn op de resultaten van alledag?

Boek: Maak van je team een eenheid

Boek: Maak van je team een eenheid

OUD-MARINIER HANS HEYDA: HEB JE DE KRACHT VAN EEN EENHEID ERVAREN, DAN WIL JE NIET MEER ANDERS.

Toen Hans Heyda na 18 jaar als officier vertrok bij het Korps Mariniers wist hij wat hij moest doen om een eenheid te ontwikkelen. Als trainer en begeleider van complexe projecten ontwikkelde hij die vaardigheden nog verder om er uiteindelijk samen met zijn zakenpartner Franke Jongsma een boek over te schrijven: ‘Maak van je team een eenheid’. Een verhaal over Mariniers, Bosnië, onvoorwaardelijk vertrouwen, de kracht van een eenheid en hoe dat in de praktijk in andere organisaties voor teams toe te passen is.