Home > De trainers > Irene Vermeer

Irene Vermeer

Irene voelt aan waar het nu echt schuurt. Zij gaat samen met de deelnemers van haar workshops in De Hartkamer de confrontatie niet uit de weg. Het gaat om de gezonde dynamiek, welke ontstaat bij een balans tussen rust en actie. Gebruik maken van de ratio en het onderbewust weten.

Geïnspireerd door …..

“Ik …….. 

Als trainer heeft Irene ….

 

 

Trainingen van Irene

18 september 2018
Ontmoet jezelf

september 2018 tot februari 2019
hhhhhhh

februari tot juli 2019
hhhhhhhhh

Het volledige programma

Blogs van Irene
Waarom incubatietijd belangrijk is.

Waarom incubatietijd belangrijk is.

In het creatieve proces is incubatietijd een belangrijke factor. Wat is dat? En waarom is het zo belangrijk? Nadat je ideeën hebt verzonnen, kan het lonen om de ideeën eerst enkele dagen te laten bezinken en paar dagen later nog even verder te gaan.

Wees eens 8 uur MAD!

Wees eens 8 uur MAD!

Wat heeft een dag je helemaal leplazerus werken te maken met creativiteit? Wat heeft een dag heel veel actiepunten van je lijst wegwerken te maken met inspiratie? Creëer af en toe een zogenaamde ‘Massive Action Day’.

Nieuw! Creative Team Challenge

Nieuw! Creative Team Challenge

Speciaal voor zelfsturende teams, of teams die daar naartoe ontwikkelen, bieden wij vanaf dit voorjaar CreativeTeamChallenges van een dag aan. Wil je leren en ervaren creativiteit een plek te geven binnen jullie samenwerking en processen als team? Wil je als team structureel open blijven staan voor vernieuwing naast het gericht zijn op de resultaten van alledag?