Home > Onze mensen > Remco Langeler

Remco Langeler

Pionieren, ideëen & concepten bedenken en open denken, zit me in het bloed. Kansen en mogelijkheden zien, ideeën uitwerken en dan dat gaan doen waar mijn energie op zit. Dat heb ik altijd gedaan, eigenlijk in bijna alles wat ik doe. Als kind ondernam ik al van alles en verzon altijd wel wat wat ik kon regelen of waarin ik creatief en ondernemend kon zijn. Ik bezorgde mijzelf mooie ervaringen die ik koester.

 

Als 10-jarige jongen auto’s wassen en dan voor zo’n 10 mensen op één zaterdag. Als 14-jarige posters verkopen op koninginnedag op het Rokin in Amsterdam en dan al avond ervoor plek bemachtigen en nacht daar doorbrengen. En dan om 13 uur al alle 200 posters kwijt zijn. Vanaf m’n 16e feestjes organiseren op afgelegen eilanden op het water.

Maar ook zoiets als impulsief besluiten naar de kwartfinale  van het WK voetbal te gaan in Marseille. Met de trein, met ontbijt in Annecy, naar Nederland-Argentinië (ja achter de goal waar Bergkamp scoorde) te gaan en dag later met argentijnen staan dansen. Gewoon dingen doen, nieuwe ervaringen al soort bedacht hebben en dan gewoon gaan doen.

“JA” zeggen in plaats van nee, of zelf creëren vanuit de mogelijkheden die ik zag. Dat is mijn instelling. En ik dacht snel dat iets mogelijk was. Altijd wel ideeën en projecten waar ik met paar tegelijk bezig was.

Maar ook professioneel heb ik me altijd laten leiden door waar ik voelde dat ik moest zijn, wat ik leuk vond om te doen. Waar ik kansen zag werk te doen waar ik blij van werd. Met mijn hospitality achtergrond (Hogere Hotelschool), heb ik me toen eerst gericht op concepten binnen de vrijetijdssector en organiseerde ik o.a. groepswintersportreizen vanuit chalet.nl

Mijn persoonlijke missie

“Ik wil inspireren, creëren en verbinden.”

 

Later, na mijn studie Bestuurskunde (organisatie ontwikkeling en HRM), een MD-traject bij ORMIT en een aantal jaren relatiemanagement, ben ik mij gaan richten op persoonlijke ontwikkeling, training en assessments. Ik merkte dat ik mensen helpen het beste uit zichzelf te halen, mensen met elkaar verbinden en helpen in hun proces en bewustzijn, was waar ik wilde doen. Mijn persoonlijke missie werd steeds duidelijker, wat voor een generalist best lastig is en soms niet altijd gelijk duidelijk is.

Ik ontdekte dat wat ik het liefste doe. Mensen inspireren hun creatieve bron in te zetten en deze verder te ontwikkelen. In zichzelf en veelal ook in en met hun omgeving. Ik start mijn werk dan ook bijna altijd vanuit de aspecten die met creatief empowerment te maken hebben. Hierdoor kom je tot diepere lagen van je persoonlijkheid, ontwikkeling en de verbinding met je scheppende vermogen vanuit je creatieve bron. Daar waar in mijn ogen alles wat je doet uiteindelijk vandaan komt en je blijer maakt.

Ik train en begeleid al jaren mensen die zichzelf willen ontwikkelen tot de betere open minded versie van zichzelf. Ik wil je alleen de dingen laten ervaren en leren die echt effect hebben en passen bij jou.

 

Waar kan je me bij inzetten?

Als trainer, innovator en communicatiedeskundige heb ik mijzelf gespecialiseerd in trainingen op de gebieden creativiteit, persoonlijk leiderschap en spreken voor groepen met de volgende aandachtsgebieden:

  • Creatief denken & creatief empowerment
  • Effectief brainstormen
  • Conceptontwikkeling & praktische innovatie
  • Design thinking
  • Spreken met impact voor en in groepen
  • Speechchoreografie
  • Persoonlijk leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Samenwerken, teamrollen en talentdiversiteit

 

“Mijn trainingen typeren zich door een ontspannen en open sfeer, waarbij ik altijd de behoefte van de deelnemers op elk moment voorop zet. Afdraaien van een training is echt niet mijn ding. Ik geniet erg van samen werken aan ieders persoonlijke doel, de teamdoelen en dat in open en verbindende wijze. Ik wil altijd een sfeer creëren zonder oordeel en het ondersteunen van elkaar.”

 

Trainingen van Remco

24 t/m 28 september 2020
RawMenTrail, Dorfgastein Oostenrijk

25 aug & 22 september 2020
Ontwikkel je presentatiekracht

september 2020 t/m februari 2021
Faciliteren van Creatieve processen

24 t/m 28 oktober 2020
RawMenTrail Young, Dorfgastein Oostenrijk

januari, februari, maart 2021
Meesterlijk impact maken

december 2019
Masterfocus Talkperforming

mei 2021
RawMenTrail, Dorfgastein Oostenrijk

Inhouse & op maat trajecten
Speechchoreografie & diverse presentatietrainingen
Training Creatief Denken & Design Thinking
Facilitation Creatief Denken & praktische innovatie
RawTeamTrails & TeamSails

Het volledige programma
Het volledige programma

Blogs van Remco

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.