Home > De trainers > Rik Konings

Rik Konings

Creatief denker, moderator, facilitator en inspirator

Mensen in organisaties worden meegenomen in de snelheid en richting van de bedrijfsontwikkelingen. Loyaal als we als mens van nature zijn gaat daarmee veel van onze eigen sprankeling verloren en gaat dit vaak ten koste van eigen energieniveau, creativiteit en de drang om nieuwe ideeën in te brengen.

Organisaties zijn continue in beweging. Mensen, middelen en werkwijzes volgen elkaar in rap tempo op. Creative Business zorgt voor een frisse blik, met nieuwe creatieve ideeën waarmee mensen en organisatie zich verder kan ontwikkelen.

Rik en wij geloven dat ondernemerschap een mindset is. Waar de talenten van mensen zich mogen ontwikkelen, waar de creativiteit stroomt en een gewaagde visie richting geeft aan een inspirerende toekomst voor een organisatie.

Een creatieve mindset, uitdagende doelen, een innovatieve strategie, een helder plan en een gedegen implementatie. Deelnemers aan workshops en trainingen van Rik zullen met meer LEF, zelfvertrouwen, vindingrijkheid, droomvermogen en energie het pad voor hun toekomst zelf vormgeven.

Rik heeft bij uitstek een brede ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van op maat gemaakte workshops en trainingen in veranderingsprocessen. Global Impact Events is een van de organisatie waar hij zich voor in zet en die zich vooral richt op de menskant van een organisatie, regio, wijk of maatschappij.

Trainingen & workshops van Rik
Blogs van Rik
Waarom incubatietijd belangrijk is.

Waarom incubatietijd belangrijk is.

In het creatieve proces is incubatietijd een belangrijke factor. Wat is dat? En waarom is het zo belangrijk? Nadat je ideeën hebt verzonnen, kan het lonen om de ideeën eerst enkele dagen te laten bezinken en paar dagen later nog even verder te gaan.

Wees eens 8 uur MAD!

Wees eens 8 uur MAD!

Wat heeft een dag je helemaal leplazerus werken te maken met creativiteit? Wat heeft een dag heel veel actiepunten van je lijst wegwerken te maken met inspiratie? Creëer af en toe een zogenaamde ‘Massive Action Day’.

Nieuw! Creative Team Challenge

Nieuw! Creative Team Challenge

Speciaal voor zelfsturende teams, of teams die daar naartoe ontwikkelen, bieden wij vanaf dit voorjaar CreativeTeamChallenges van een dag aan. Wil je leren en ervaren creativiteit een plek te geven binnen jullie samenwerking en processen als team? Wil je als team structureel open blijven staan voor vernieuwing naast het gericht zijn op de resultaten van alledag?