Wij zijn er voor jou

Voor jou, je team of je organisatie.
Ruimte, inspiratie en creativiteit voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
De kamers zijn gevuld met veel ervaring, kwaliteit en aandacht voor jou!

Home > De trainers

Remco Langeler

“Creativiteit komt voort uit de cocktail van al je ervaringen en hoe je in het leven staat.”

De Creatiekamer | De Spreekkamer | De Buitenkamer

Remco werkt met alle aspecten die met creatief empowerment te maken hebben. Hij inspireert en stimuleert ontwikkeling door de  verbinding te leggen met je creatieve bron. Dat wat in zijn ogen mensen en organisaties blijer, beter en flexibeler maken. Zijn drive zit in het helpen van mensen en organisaties, die zichzelf willen ontwikkelen tot de betere open minded versie van zichzelf.

Roy Grünewald

“Iedereen heeft een verhaal!”
 

De Spreekkamer

Roy legt niet uit, hij vertelt en inspireert. Hij gelooft in de kracht van verhalen en leert je de geheimen van storytelling en hoe je met krachtige verhalen je publiek meer kan boeien en inspireren.

 

Herold Dat

“Yes, het regent!”
 

De Teamkamer

Herold kent u wellicht van Expeditie Robinson 2017. Voor ons is Herold gewoon Herold, No nonsense, met een heel eigen visie op teamontwikkeling. Herold is een dynamisch avontuurlijk trainer en zeer ervaren procesbegeleider op gebied van teamontwikkeling, teambalans en mentale weerbaarheid.

Jeroen van der Weide

“Deel elkaars creativiteit”
 

De Creatiekamer

Jeroen heeft 20 jaar ervaring als facilitator van creatieve processen en veel facilitators opgeleid vanuit onder andere het COCD en de Design Thinkers Academy. Jeroen begeleidt als creative consultant organisaties bij veranderingen, visievorming en innovatieprocessen.

Cynthia Streep

“Kijk, luister, vraag, en wees duidelijk”
 

De Teamkamer | De Creatiekamer

Cynthia heeft een achtergrond als bedrijfskundig econoom, accountmanager en adjunct directeur in het hoger onderwijs. Ze is recht door zee, maar fair en met oog voor wat mensen echt nodig hebben om te floreren. Dat samen met haar onderwijskundige managementervaring maakt haar de ideale inspirator in onze trainingen en programma’s gericht op het hoger onderwijs.

Harmen van Dijk

‘Als ik mijn droom kan waarmaken,
kan jij het ook!’

De Buitenkamer | De Teamkamer

Harmen gelooft dat we in het leven ontelbare mogelijkheden krijgen om te groeien en ons levensdoel te realiseren. Alles is mogelijk en iedereen kan alles wat hij of zij echt wil ook hebben als je alle barrières in jezelf kunt slechten. Harmen helpt je je ogen te openen en jezelf toe te staan te ervaren wat je diep van binnen beweegt.

Erik op ten Berg

“Gebruik af en toe cactussen om jezelf eens flink wakker en creatief te maken!”

De Creatiekamer

Erik is een creativity professional pur sang. Hij heeft hiermee jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en past het zelf dagelijks toe, 24/7! Erik geeft sinds jaren 90 trainingen in innovatie, management en creatief denken en is Master of Science Degree in Creativity and Change Leadership.

Inge Keltjens

“Teams delen met elkaar..
voor zelfde doel”

De Teamkamer | De Buitenkamer

Energiek, krachtig en doelgericht. Coach en trainer, maar bovenal beroepsmotivator. Met een achtergrond binnen defensie en als ambulancehulpverlener heeft zij veel gewerkt met teams en is binnen De Teamkamer één van onze trainers met als specialisme vertrouwen en verbinden binnen teams.

Ruud de Smit

“Blijf altijd denken in kansen en mogelijkheden. Werk samen, want we hebben elkaar nodig!”

De Teamkamer | De Hartkamer

Ruud richt zich op het verbeteren van de onderlinge samenwerking in teams, gedeeld leiderschap, talentontwikkeling, de kracht van diversiteit en het vergroten van de mentale veerkracht van het team.

Erik Frey

“Mensen leren kennen is wijsheid, Jezelf leren kennen is inzicht, Jezelf zijn is overleven.”

De Creatiekamer

Erik, design thinker en facilitator van innovatie met een fascinatie voor hoe mensen tot nieuwe inzichten en vernieuwing komen. De kernachtige aanpak en oog voor het menselijke aspect, de rust die hij overbrengt en zijn ervaring in vele verschillende sectoren, maken hem tot een fantastische facilitator.

Marc Faber

“#enjoyLIFE
Love, Inspiration, Freedom, Enlightenment”

De Hartkamer

Hoe bewust ben jij van je eigen vrijheid? De vrijheid om te kiezen voor datgene wat jij wilt. In elke situatie. Onder alle omstandigheden. Marc helpt je bewust maken door het inbrengen van creativiteit, intuïtie en vereenvoudiging van complexiteit. Hij helpt je het potentieel van visionaire vergezichten te brengen naar waar jij nu bent.

Annet Struik

 “Bouw vooral luchtkastelen en leg er dan fundering onder”

De Creatiekamer

Annet helpt sociaal ondernemers hun impact te vergroten door mooie concepten, diensten en/of producten te ontwikkelen & realiseren. Daarnaast heeft Annet, met behulp van een subsidie van het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, een tool onwikkeld om social impact te meten en zichtbaar te maken.

Rik Konings

 

De Creatiekamer | De Hartkamer

Persoonlijk en creatief advies geeft jouw organisatie vleugels. Problemen worden kansen, weerstand verandert in enthousiasme en klagen wordt een bron voor innovatie. Rik stimuleert mensen meer LEF, zelfvertrouwen, vindingrijkheid, droomvermogen en energie te vinden om het pad voor hun toekomst verder vorm te geven.

Hans Heyda

 

De Teamkamer

Hans heeft achttien jaar lang als officier bij het Korps Mariniers gewerkt; bij uitstek de omgeving waarin het werken vanuit een eenheid als basis geldt. Hans’ rijke loopbaan bracht hem van veel oefenen onder extreme omstandigheden in Noorwegen tot een inzet in Cambodja en Bosnië-Herzegovina.