8 mei 2021

Faciliteren van Creatieve processen in organisaties

Deze leergang start in februari 2022. In 3 afzonderlijke trainingsdagen en 2 specifieke praktijkdagen ga je jezelf ontwikkelen tot deskundig facilitator van creatieve groepsprocessen.

De leergang bestaat uit verschillende onderdelen, welke worden verzorgd door een gevarieerd team van ervaren moderators en trainers.

De groep bestaat uit maximaal 12 personen, welke wordt begeleid door Jeroen van der Weide & Remco Langeler.

Jeroen heeft 20 jaar ervaring als facilitator van creatieve processen en al veel facilitators in spé opgeleid en getraind vanuit onder andere het COCD en de Design Thinkers Academy. Verder begeleidt Jeroen als creative consultant organisaties bij veranderingen, visievorming en innovatieprocessen. Wat een ervaring neemt Jeroen mee! En daar kan jij van profiteren, want hij zal je de kneepjes van het vak op een makkelijke en behapbare manier aanleren.

Remco is sinds 2007 actief als creatief trainer en facilitator en specialist op het gebied van creativiteitsontwikkeling en heeft zijn achtergrond in het trainersvak, hospitality, innovatiemanagement en onderwijsontwikkeling. Hij richt zich met name op de attitude en vaardigheden om los te komen van je patronen. Zijn drive zit vooral bij ontwikkelen van persoonlijk creatief empowerment in een ieder en dat samen met je omgeving of team. Naast honderden studenten, trainde en faciliteerde hij vanuit o.a. Schouten & Nelissen, Kernkracht en De Inspiratiekamer vele teams, specialisten en professionals.

Meer informatie? …lees hier