Teamexpeditie

Krachtige avontuurlijke teamchallenge

Home > De Teamkamer > Teamexpeditie

Een unieke, eerlijke, confronterende en onthullende expeditie met je team of organisatie. Mogelijk in een light, normal en extreme versie. Leg de basis voor goede open communicatie, duurzame reflectie op het eigen handelen en persoonlijke valkuilen en rollen binnen het team.

In de teamexpeditie ga je dynamisch en ervaringsgericht aan de slag met het versterken van de communicatie onderling en de verbinding met elkaar. De diversiteit juist als kracht ontwikkelen en de mentale veerkracht van je team versterken.

Vanuit jullie doelstellingen en ontwikkelwensen zetten wij voor jullie een sportief, avontuurlijk en uitdagend programma in elkaar wat een beroep doet op ieders reflectie en de teamfocus.

Inzichten op doen door met elkaar open en dynamisch aan de slag te zijn. Maak verbinding tussen leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en ieders persoonlijke ontwikkeling. Zij gaan hand in hand en versterken elkaar!

Altijd een bijzondere vorm

De teamexpedities kunnen een dagprogramma of een 2-daagse zijn. En altijd in een dynamische opzet en op een bijzondere locatie. Bijvoorbeeld op het water, bij een fort of op een plek in de natuur waar je normaal niet komt.

De expedities kunnen door jullie in een light, normal en extreme versie worden gedaan. En dan bedoelen we de fysieke kant van de expeditie. Echter alle versies zijn voor iedereen te doen. In de meer extreme versie zal het echter wel zo zijn dat de fysieke hulp aan elkaar groter zal moeten zijn.

 

Ga het avontuur met elkaar aan, durf samen te groeien.
Stimuleer de onderlinge verbinding.
Leer elkaar beter kennen. 
Vergroot het onderling vertrouwen.
Krijg inzichten om jullie resultaten mee te verbeteren.
Creëer ruimte en begrip naar elkaar.

 

Wat krijg je?

In de Teamkamer begeleiden wij teams vanuit onze bevlogenheid voor het verbinden van mensen. We gaan we er altijd vanuit dat er de wens is om samen verbinding te maken, want dan pas kun je werken aan het zijn van (h)echt team.

Om te komen tot verbinding en effectieve teamresultaten is wederzijds respect en het geven van aandacht aan elkaar essentieel. Hoe kunnen jij en je team beter presteren en wat is daar voor nodig qua houding en concrete gedeelde verantwoordelijkheid? In de teamexpedities krijg je de mogelijkheid om hierin te groeien en dichter tot elkaar te komen.

Middels de zogenaamde ‘Big Five essentials van Teams’ zal het groepsdynamische proces van je team versneld worden. De verkregen inzichten tijdens de trainingen worden vastgelegd in teamafspraken.

 

Programma

De teamexpeditie is een combinatie van avontuur, sportiviteit en de aandachtspunten waar jullie als team aan willen werken. Het programma wordt professioneel begeleid en gefaciliteerd door onze teamcoaches, die al vele teams hebben geholpen hun teamkracht te vergroten. 

De onderwerpen, die in jullie teamexpeditie verweven kunnen worden, zijn:

  • Talenten en diversiteit 
  • Ambities, focus en doelen
  • Openheid en onderling begrip
  • Verbinding in je team
  • Verantwoordelijkheid
  • Ruimte en vertrouwen
  • Gedeelde waarden en afspraken
  • Samenwerken, gelijkwaardigheid en evaluatie

 

Praktische informatie

Teamexpeditie | avontuurlijke uitdagingen op maat

Voor wie?
Een teamexpeditie kan voor elk team of groep die met elkaar samenwerken.

Een expeditiedag of een 2-daagse kan namelijk in een light, normal en extreme versie worden gedaan. De vorm en mogelijkheden komen voort uit jullie ontwikkelwens en specifieke doelstelling.

Locatie
Inspirerende omgevingen afgestemd op wensen programma.

Onze teamcoaches
Harmen van Dijk
Herold Dat
Inge Keltjens
Remco Langeler
Ruud de Smit

Contact vanuit De Teamkamer
Remco Langeler | 06-52637762

Of neem hier contact op voor een afspraak.

Groeien als team, actie en fun

Actief en met fun met elkaar bezig zijn en tegelijkertijd leren en groeien als team.

Een mooie invulling van een teamdag. Alleen maar fun kan natuurlijk, maar wij combineren dit in onze expedities met een ervaringsgerichte manier van leren.