Micro trail adventure

22 en 23 juni 2018

Home > Het programma > Micro trail adventure

De Buitenkamer organiseert 22 en 23 juni 2018 een zogenaamde ‘Microtrailadventure’. Een tweedaagse trail, die je voor grootste deel alleen gaat en beleeft. De kern van deze trail is een vraag die jij meeneemt op jouw trail.

Bij start, deel van de avond en na afloop kom je met andere trailers samen. Inspireren van elkaar op ieders vraag door verhalen te delen, maar vooral af te stemmen op jezelf in een passende vorm waar wij bij begeleiden.

De MicroTrailAdventures vinden plaats in een bijzondere natuurlijke omgeving ergens in Nederland.  Want waarom naar het buitenland voor avonturen. Korte mooie trails kunnen hier ook. We houden de locatie nog geheim, omdat de onverwachtheid past het avontuur dat je aan gaat.

Je zal lopen, meer hiken, maar er kan zomaar ook een kano voor je klaar liggen. Bijvoorbeeld als we in de Bieschbosch zijn.

Wat krijg je?

fkhjfjksdfhjksdfjkhsd

fklfjhadjfhsjfjkshfjksfjkhg

Praktische informatie

MicroTrailAdventure

Voor wie? Iedereen
Hoeveel tijd? 2 dagen
Wanneer? 22 en 23 juni 2018
Wat kost het? € 115,– all-in (excl. btw)

Locatie waar we starten en de eerste uren samen zijn met de deelnemers, hoor je een week voorafgaand aan de microtrail.

De MicroTrailAdventure wordt georganiseerd door Remco Langeler van De Buitenkamer samen met Harmen van Dijk van Dreamtree Coaching.

Meer weten?
Neem contact op met Harmen of Remco via:
harmen@dreamtreecoaching.nl  |  06-24938203
remco@deinspiratiekamer.nl  | 06-52637762

Wil je op microtrail?
Meld je hier dan direct aan! Je krijgt dan een bevestiging en een paklijst toegestuurd.

Referentie

Trails in De Buitenkamer

“Ik doe dit voor mezelf en de hele opzet is er op gericht dat ik met mijn wens en doel aan de slag ben.”  Deelnemer trail Alpen