RawMenTrail Young Oostenrijk

24 t/m 28 oktober 2020

Home > Het programma > RawMenTrail Young Oostenrijk

Wil jij jezelf unpluggen uit de drukte van alledag? Wil jij tijd voor jezelf en dat midden in de machtige kracht van bergen om je heen? Wil jij jezelf inspireren, voelen dat je leeft en genieten combineren met de elementen van de natuur?
Een paar dagen back to basics, zelf voor vuur en eten zorgen, tochten maken, rust voor en dichtbij jezelf, inspiratie opdoen en genieten van de sterrenhemel? Wil jij kortom een reis maken die je zowel van binnen als van buiten verrijkt? Ga dan ‘door de bergen heen’ tijdens RAWMENTRAIL in oktober 2020, in de Oostenrijkse alpen!

De RAWMENTRAIL is een tocht met maximaal 7 andere mannen en met jezelf op een manier die jij zelf vormgeeft met de elementen om de man in jezelf naar boven te halen. Naast mooie ruige wandelingen en overnachtingen op een mooie plek hoog in de natuur, kun je ook een nacht alleen in de natuur doorbrengen als je dat wilt. Deze trail wordt georganiseerd vanuit onze vaste eigen berghut met kleine groepen.

We reizen af naar Oostenrijk in het najaar, wanneer de natuur prachtig, maar ook al wel wat onvoorspelbaarder wordt. Hebben we een stralende hemel, of pakken we nog wat ruig weer mee. Die onvoorspelbaarheid maakt deze trail bij voorbaat al RAW.

 

Wat krijg je?

– 4 dagen exclusief voor jou, om rust te vinden, bij jezelf te komen of inspiratie te vinden.
– 4 dagen genieten van de Oostenrijkse bergen in het Gasteinertal | omgeving Dorfgastein.
– 4 dagen het comfort van een dak boven je hoofd in een echte Oostenrijkse Berghut op 1300 meter, maar verder basic: zelf vuur maken, eten bereiden en unplugged zijn: no phones, no internet, no camera’s ?*.
– 4 dagen simpel, maar voedzaam eten dat we samen klaarmaken.
– 4 dagen op pad met 7 andere inspirerende mannen
– een nacht slapen onder de sterren op je eigen plekje in de bergen (optioneel)
– Kameraadschap
– Inzichten en een onvergetelijke ervaring met jezelf middenin de natuur.

Download RawMenTrail Young Oostenrijk 24 t/m 28 oktober 2020 informatieflyer.

* er worden foto’s gemaakt door het team, zodat je wel de herinneringen hebt, maar je je niet hoeft te laten afleiden. Natuurlijk is er de mogelijkheid tot contact met het thuisfront, indien noodzakelijk.

 

Impressie

Meer foto’s zien? Klik dan hier voor foto-impressie van de RawMenTrail

 

Wil je mee?

Meld je hieronder direct aan! We nemen dan contact met je op en kunnen al je vragen beantwoorden verder. Je krijgt de bevestiging, informatie over de berghut, een gedetailleerde paklijst en alle praktische info wat betreft de afstemming reis. We maken een appgroep van de deelnemers, waardoor eventuele afspraken over heen- en terugreis makkelijk te maken zijn.

Praktische informatie

RawMenTrail Young | Oostenrijk

Voor wie: Mannen in leeftijd 20-35 jaar
Datum: 24 t/m 28 oktober 2020
Locatie: In de bergen bij Dorfgastein, Oostenrijk
Gids: Remco Langeler | Ruud van Oeveren
Tijd: Vanaf zaterdag 13.00 uur tot woensdag 9.00 uur
Deelnemers: max. 7
Investering: € 350,– all-in (excl. BTW & reis naar Oostenrijk/gedeelde autokosten)

De kosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting als scholingskosten.

Alle deelnemers reizen op eigen gelegenheid naar Dorfgastein in Oostenrijk (950 km van Eindhoven). Het programma start op zaterdag 24 oktober om 13.00 u en eindigt op woensdag 28 oktober na het ontbijt. Heen en terugreis gaat meestal per auto (deelnemers carpoolen) maar kan ook per vliegtuig (Salzburg) en met de (nacht)trein.

Meer weten?
Download hier informatie RawMenTrail Young Oostenrijk oktober 2020

Of neem contact op met Remco via:
E info@deinspiratiekamer.nl
M 06 52 63 77 62

____________________

De RawMenTrail© Young wordt georganiseerd door Remco Langeler vanuit De Buitenkamer samen met Ruud van Oeveren. Ook kan je de website van RawMenTrails bekijken.

Reacties van enkele deelnemers

“Tijdens de RAW MEN TRAIL ben ik uit mijn comfort zone gestapt. Zowel fysiek als mentaal.”

“Buiten, bezig, basics, bezinning”

“Stuk rust nemen voor mezelf en in mezelf krijgen was één van mijn doelen. Ontspanning door inspanning en daarnaast fijn in de bergen zijn. En ik kreeg meer dan dat. Mooie tochten, houthakken, tijd voor mezelf, mooie gesprekken, met mezelf in de natuur (de nacht was fantastisch recht onder de heldere sterrenhemel) en met een mooie groep mannen. Zonder oordeel en iedereen in elkaars waarde. Ik neem de bijzonder momenten, die ik met mezelf heb ervaren, mee!”

“Leven, voelen, stromen”

” Die echte ‘overwinning’ op de laatste dag, neem ik voor altijd mee.”