Home > Nieuws

Nieuws

Foto-impressie RawMenTrail mei 2019

Foto-impressie RawMenTrail mei 2019

De RawMenTrail begin mei in Salzburger Land in de bergen bij Dorfgastein was bijzonder, krachtig en rauw. En soms een SnowMenTrail. Juist door de wisseling van de seizoenen in de bergen en de vele sneeuw die er dit voorjaar nog hoog in de bergen lag, was de trail onvoorspelbaar en avontuurlijk. Een foto-impressie.

Lees meer
Het Sprekersalfabet

Het Sprekersalfabet

Wat kan je doen om veel effectiever te zijn in presentaties? Hoe kan je voorkomen dat er zoveel verloren gaat van wat je zegt? Wat kan je doen om je boodschap krachtig over te brengen en meer impact te maken?

In het zogenaamde ‘Alfabet’ van De Spreekkamer hebben we belangrijke aandachtspunten en tips voor je op een rij gezet. Na het doornemen en toepassen van het sprekersalfabet zal je gemakkelijker kunnen overtuigen. Je zal bovendien sneller en effectiever het vertrouwen van de ander winnen. In dit artikel vind je een voorproefje van verschillende letters.

In dit artikel vind je een voorproefje en de inhoudsopgave van het sprekersalfabet.

Lees meer
De uitdagingen van een team

De uitdagingen van een team

In onze teamcoaching en teamprogramma’s zijn de uitdagingen vaak vergelijkbaar: het ontbreken van een duidelijke focus, het verbeteren van de communicatie onderling, het jezelf kwetsbaar durven opstellen naar elkaar. Als begeleider van een team is het onze…

Lees meer
Nieuw! Creative Team Challenge

Nieuw! Creative Team Challenge

Speciaal voor zelfsturende teams, of teams die daar naartoe ontwikkelen, bieden wij vanaf dit voorjaar CreativeTeamChallenges van een dag aan. Wil je leren en ervaren creativiteit een plek te geven binnen jullie samenwerking en processen als team? Wil je als team structureel open blijven staan voor vernieuwing naast het gericht zijn op de resultaten van alledag?

Lees meer
Wees eens 8 uur MAD!

Wees eens 8 uur MAD!

Wat heeft een dag je helemaal leplazerus werken te maken met creativiteit? Wat heeft een dag heel veel actiepunten van je lijst wegwerken te maken met inspiratie? Creëer af en toe een zogenaamde ‘Massive Action Day’.

Lees meer

Categorieën blogs