ONZE WERKWIJZE EN FILOSOFIE

Wij staan voor een persoonlijke en creatieve benadering.

Wij stimuleren persoonlijke en professionele groei vanuit de ruimte die er is en we in de training, workshop of activiteit vrij maken. Open, persoonlijk en creatief. Dat is wat wij zijn en niet anders kunnen. We denken in mogelijkheden en stimuleren eigenaarschap. We werken vanuit de onderliggende ontwikkelwens en de essentiële doelen, omdat de motivatie voor ontwikkeling de basis is. Wij sluiten op een natuurlijke manier aan bij de aanwezige motivatie van jou, je team of organisatie.

 

Bewust en met aandacht ruimte creëren

Eén van de belangrijkste dingen van onze manier van werken, is de grote persoonlijke betrokkenheid voor jou en waar jij wilt veranderen, verbeteren of in wilt groeien. Onze ervaren trainers en specialisten hebben allen hun drive bij het professioneel inspireren en begeleiden van mensen. Of het nou gaat om hele specifiek gerichte dagen op het gebied van teamontwikkeling, facilitation van creatieve praktische innovatie of persoonlijke ontwikkelingswensen.

Elke organisatie of team is uniek, heeft zijn eigen cultuur, ontwikkelingsfase, werkomgeving, doelstellingen en uitdagingen. Natuurlijk benaderen wij iedere voorgelegde ontwikkelingsvraag vanuit dit perspectief. Bewust en met aandacht een pad nemen, de ruimte om het potentieel van jou, een team of organisatie verder te ontdekken en te ontwikkelen.

 

De kamers

Binnen de verschillende kamers van De Inspiratiekamer dragen wij bij op diverse aandachtsgebieden bij aan persoonlijke en professionele groei. De kamers zijn gericht op o.a. creativiteit, innovatie, teamontwikkeling, samenwerking, presentatie en individuele persoonlijke groei. Aan de basis van onze aanpak en het bereiken van resultaat, ligt altijd het versterken van betrokkenheid, ruimte voor creativiteit en persoonlijk leiderschap.

We kijken graag met jou naar de vraag en uitdaging, die er bij je team, medewerker(s) of organisatie ligt. We stellen vragen en kijken naar wat de kernwens en ontwikkelingsbehoefte is. Op maat kijken we samen naar de invulling hoe hieraan te werken en de vorm welke het beste bij jouw organisatie past. Past de vraag niet bij wat wij doen en kunnen, dan denken wij mee om te kijken wat er dan wel past in jouw situatie.

 

Uitgelicht

Mogelijkheden voor jouw organisatie

DE CREATIEKAMER
Leergang Faciliteren van creatieve processen
september 2022 t/m februari 2023

DE SPREEKKAMER
Meesterlijk impact maken
3 lossen dagen in okt, nov, dec

DE TEAMKAMER
RawTeamTrail
Op aanvraag

Inspiratiedag teamontwikkeling
Op aanvraag

DE BUITENKAMER
RawTeamTrail | Alpen | Oostenrijk
op aanvraag voor jouw team

RawMenTrail | Rila gebergte | Bulgarije
op aanvraag voor jouw team

 

Kijk hier voor programma van alle kamers voor open inschrijvingen.

Onze Kamers

Training | Facilitation | Specials

Wij ontwikkelen en faciliteren op maat inhouse programma’s, trainingen, focusdagen en challenges voor teams en organisaties gericht op groei van creativiteit, samenwerking, leiderschap en resultaat.

Ga naar overzicht mogelijkheden van de kamers

Onze mensen

Wij zijn er voor jou

Onze kamers zijn gevuld met veel ervaring, kwaliteit en aandacht voor jou! Voor jou, je team of je organisatie.
Wij geven ruimte, inspiratie en creativiteit aan ieders persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bekijk hier wie wij zijn

Contact

Contact of een persoonlijk adviesgesprek

Bedankt voor je interesse in De Inspiratiekamer! Wil je kennismaken en bespreken wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan nu snel contact met ons op.

Je kan ons bereiken via ons contactformulier.
We hopen je snel te ontmoeten!