MET WIE WERKTEN WIJ

 
Voorbeelden van inhouse trainingen, facilitation, inspiratiespecials en programma’s

Home inhouse > Onze opdrachtgevers

Opleiden en coaching van interne adviseurs binnen de ANWB op gebied van facilitation gericht op innovatie en creatief denken.

De klantbeleving en waardering verder versterken en daarin voorop blijven lopen. Dat stond centraal bij een drietal workshops door nieuwe paden te onderzoeken die niet gelijk voor de hand liggen.

Trainingen Creatief Denken binnen iedere nieuwe groep van Young professionals in het management development programma van Rabobank groep ICT.

Verzorgen van themadag voor leden van NVD gericht op het ontwikkelen van een creatieve houding, zowel persoonlijk als in de dagelijkse praktijk.

Training hospitality en verkoopgerichte creativiteit van twee losse dagen met management en hele restaurant- en hotelteam.

Met het team communicatie en marketing van de pensioenorganisatie een programma gefaciliteerd gericht op het vergroten van de merkkracht. Buiten de geijkte paden kijken naar mogelijkheden en nieuwe ideeën. En ook in de realisatiefase van de ideeën de creativiteit blijvend inzetten en de creatieve houding van elkaar als team versterken.

Ontwikkeling en facilitatie van het zogenaamde ‘kraamkamer’ programma voor de ontwikkeling en innovatie van nieuwe concepten en diensten binnen heel Euroforum. Een traject van 6 sessies met vaste groep medewerkers gedurende half jaar.

Trainingen creatief denken en ontwikkeling van creatieve houding. Binnen de studie-onderdelen gericht op ontwikkelen van nieuwe concepten.

Ontwikkeling creatieve leerlijn binnen de opleiding International Lifestyle Studies. Verzorgen trainingen en faciliteren van creatief denken en conceptontwikkeling, waaronder meerdaagse trainingen creatief denken.

Inspiratiedag innovatief werken en ontwikkelen voor alle 40 communicatiemedewerkers die actief zijn binnen de TU Eindhoven.

Trainingen voor de management trainees van ORMIT op gebied van creatief netwerken en versterken van relaties binnen programma projectwerken.

Inspiratieavond creatief denken en brainstormsessie ten aanzien van nieuwe originele evenementen waar grote geldbedragen mee opgehaald kunnen worden voor goede doelen.

Trainingen creatief denken binnen de Design Thinking opleidingen voor internationale doelgroep.

Meerdere brainstorms op gebied van Milieu, Huisvesting en Huisjesmelkers, Toerisme en Recreatie aan de Maas.

Brainstorms met toeleveranciers, over nieuwe innovatieconcepten, visie op gevaarlijk afval, opzet jaarverslag, invulling Cradle2Cradle. Trainingen in creatief denken in de circulaire economie, zowel voor sales als voor technisch specialisten.

Interactieve praktische inspiratieavond voor 120 klanten van Rabobank Alblasserwaard in relatie tot innovatief denken en handelen.

Inspiratiedag en teamchallenge voor interne adviseurs en projectleiders op gebied van teamcreativiteit en organisatieverandering.

Grote zorginstelling die begeleiding op maat biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in Noord-Brabant. Opleiding Creatief Denken voor teamcoaches om hun teams meer zelfsturend te maken. Training voor het faciliteren van Werkateliers waarin men samen werkt aan verbeteringen. Coaching in creatief leiderschap en creatief klimaat.

Internationale businessbrainstorm van alle 200 salesgerelateerde medewerkers om te komen tot aangescherpte focus op specifieke klantwensen in de wereld van supersorteersystemen op vliegvelden en in distributiecentra.

Training voor het middenkader hoe je het creatief denken van je medewerkers kunt versterken. Brainstorm over aangescherpte salesplannen voor salesteam. Brainstorm over verdere uitbouw van Werving & Selectie. Brainstorms over leerlijnen, e-learning en persoonlijke ontwikkeling on-the-job.

Al onze trainers in de Creatie Kamer zijn opgeleid door of als facilitator verbonden aan het COCD. Onder andere als ontwikkelaar en trainer van de 3-daagse basisopleiding en de 12-daagse deskundigheidsopleiding in creatief denken.