7 januari 2018

Samenwerking met Herold Dat

De Inspiratiekamer werkt in De Teamkamer o.a. samen met Herold Dat, bekend van Expeditie Robinson 2017 als één van de vier onbekende nederlanders.  Hij reikte tot de laatste 7 kandidaten en was bij bijna alle proeven de  Runner-up.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met Herold hebben wij o.a. voor Fontys Hogescholen al meerdere mooie dingen gedaan, maar wij zijn zeer verheugd dat wij onze samenwerking in 2018 verder gaan intensiveren en dat alles passend binnen de ontwikkeling van onze diensten in DeTeamkamer.

Herold is vanuit zijn werkzaamheden voor ‘DatVoorU’ (Dynamisch Avontuurlijk Trainen) een zeer ervaren procesbegeleider op gebied van teamontwikkeling, teambalans en mentale weerbaarheid met een eigen visie en persoonlijkheid. Zijn expertise in het werken met high performance teams ligt binnen de publieke sector, hulpverlening, defensie en topsport.

De aanpak van Herold past naadloos bij die van De Teamkamer. We geloven namelijk in een duurzame aanpak die creativiteit, veerkracht en teambalans op een natuurlijke wijze stimuleert. Omdat veranderen alleen lukt als het gebeurt van binnenuit, staat de Ik centraal. Hoe gek dat misschien klinkt bij teamontwikkeling. Het gaat om Jij & Jezelf, Jij & Het Team en Jij & De Organisatie.