Speechchoreografie | Reacties van sprekers

Cécile Cremer  |  Trendwatcher / Speaker bij ‘Wandering the Future’

“Remco, een bijzonder inspirerend man, die gedreven is een ander volledig tot zijn recht te laten komen.

Voor een aantal grote talks heeft Remco me naar een hoger level weten te tillen, zeer kritisch maar opbouwend kritisch. Stelt de vragen die je beantwoordt moet hebben om impact te maken maar die je jezelf nog niet wist te stellen.

Kleine veranderingen die een grote positieve invloed op mijn performance gemaakt hebben. Belangrijkste van alles nog wel dat ik veel bewuster ben geworden van wat wel en niet indruk maakt zonder mijn eigen identiteit te verliezen, iets waar Remco zorg voor gedragen heeft. ”


Hera van Willick  |  Bicycle Traveler / Blogger / Motivational Speaker / Travel Writer / Actor

“Remco Langeler werkt vanuit positiviteit en eerlijkheid. Door te vragen en richtlijnen te geven, heeft hij me geholpen zelf de essentie te vinden van wat ik in mijn presentaties wilde vertellen om het vervolgens in een juiste vorm te gieten.

Hij heeft me gecoacht in het hele proces van ‘idee’ tot ‘presentatie’. In ieder aspect van het schrijven en presenteren kan hij coachen. Zijn energie, enthousiasme, kennis, talent en open mindset maken hem tot inspirerend persoon en coach. ”


Enkele reacties van deelnemers training ‘Spreek met impact | Chroreografie van je presentatie’

“Met deze dag heb ik een duidelijke kapstok gekregen, waardoor ik mijn  presentaties nu anders voorbereid. Ik heb een aantal zeer waardevolle spreektechnieken geleerd, welke ik nu toe pas in mijn presentaties.”

“Remco is een ervaren en fijne trainer en hij heeft mij bewust gemaakt van de grotere mogelijkheden die ik heb om mijn overtuigingskracht te vergroten bij mijn salespresentaties.”

“Een training met veel nieuwe en eenvoudige technieken die van mij een betere spreker maken. Vooral de onderdelen 3E en de OMG zal ik altijd blijven toepassen,”

“Ik heb het geleerde gelijk in de praktijk gebracht en mijn contact met de luisteraars is veel beter geworden. Ik ben me bewust van de aanwezigheid van de anderen en kan zelf veel beter de verbinding leggen met het publiek.”

“De dag was zeer inspiratievol. De gebruikte technieken zijn heel waardevol, de feedback is opbouwend en constructief en ik kwam goed tot mijn recht in de training. Het was een bijzondere en fijne dag.”