28 februari 2018 door Remco Langeler

Storyteller en trainer Roy Grünewald in ons team

In De Spreekkamer werken wij in ons team sinds kort nauw samen met storyteller en trainer Roy Grünewald.  Roy geeft sessies over de oerkracht van het verhaal in relatie tot corporate storytelling, stragische storytelling en creatieve storytelling.

Daarnaast is hij één van onze trainers binnen onze presentatietrainingen. En onder andere één van de co-trainers in onze speciale ‘Masterweek Talkperforming’.

Hij weet als geen ander hoe je als verteller met eenvoudige middelen je publiek kunt prikkelen en boeien. Hoe je spanning opbouwt. Het zijn dezelfde technieken die ook worden toegepast door theater- film- en reclamemakers, schrijvers, cabaretiers en journalisten. Je hoeft het alleen maar te weten om het meteen te gebruiken.  Roy leert het jou.

Met zijn achtergrond en grote ervaring als acteur, trainer en storyteller is Roy een hoog gewaardeerd senior trainer binnen ons team. Kwaliteit staat bij ons voorop en met Roy hebben we dat voor u in huis! Anders kunnen kijken, gericht op wezenlijke groei en de mogelijkheden bij jou naar boven kunnen halen, daar gaat het om.

“De lessen van Roy Grünewald vergeet je nooit meer. Het zijn stories op zich”
Mooie reactie van deelnemer aan training van Roy