Home > Werkwijze en Visie

Werkwijze en Visie

Wij stimuleren persoonlijke en professionele groei vanuit de ruimte die er is en we in de training, workshop of activiteit vrij maken. We werken vanuit de essentiële en pure ontwikkelwens, omdat motivatie voor ontwikkeling de basis is. Hierin sluiten wij aandachtig en natuurlijk aan bij het proces waar jij, je team of organisatie nu staat.

 

Bewust en met aandacht ruimte creëren voor ontwikkeling en resultaat.

Elke organisatie, team of afdeling is uniek, heeft zijn eigen cultuur, ontwikkelingsfase, werkomgeving, doelstellingen en uitdagingen. Natuurlijk benaderen wij iedere voorgelegde ontwikkelingsvraag vanuit dit perspectief. Door bewust en met aandacht gerichte actie te ondernemen, ontstaat de ruimte om het potentieel van jou, een team of organisatie verder te ontdekken en te ontwikkelen.

De basis: We zijn er voor jou!

Eén van de belangrijkste peilers van onze werkwijze is de grote persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor jou. Onze zeer ervaren trainers en specialisten hebben allen hun drive bij het professioneel inspireren en begeleiden van mensen. Of het nou gaat om hele specifiek gerichte trainingen op het gebied van teamontwikkeling of facilitatie van praktische creatieve innovatie processen. Wij staan voor een open, persoonlijke, dynamische en creatieve benadering, gericht op de krachtige verbinding tussen de ontwikkeling en daar waar jij of je team op dit moment staat.

Binnen alle kamers van De Inspiratiekamer zijn er veel verschillende mogelijkheden om te werken aan persoonlijke en professionele groei. Persoonlijk leiderschap, samenwerking, creativiteit, resultaat, groei, kansen en mogelijkheden, komen allemaal samen en liggen aan de basis van onze aanpak.

Jouw wensen en ontwikkelingsbehoefte gieten wij samen op maat in de vorm die het beste bij jouw organisatie past. In gezamenlijk overleg kijken we met elkaar naar jouw vraag en uitdaging en wat de meest effectieve oplossing is met het hoogst mogelijke rendement voor jou, je team of organisatie.

Categorieën blogs